تازه ها
به گزارش بازارکار، دکتر سهیل دادخواه رئیس بنیاد توسعه کسبوکار، در این مراسم عنوان کرد: خردادماه امسال اولین همایش ملی آزادکاری با رویکرد توسعه اقتصاد دیجیتال از سوی بنیاد توسعه کسبوکار دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد که تأسیس مدرسه فریلنسری و همچنین بورسیه آموزشی و تولید محتوا نیز از دستاوردهای این همایش بود.
وی افزود: برگزاری جشنواره دانشجویی فریلنسر برتر باهدف ترویج فرهنگ فریلنسری بین دانشجویان نیز از دستاوردهای همایش ملی آزادکاری بود که توانستهایم در این حوزه استعدادهایی را کشف کنیم.
دادخواه خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم تا در دانشگاه علم و فرهنگ کارخانه فریلنسری را ایجاد کنیم.
در ادامه، سید مهدی میرآقابابا مسئول برگزاری جشنواره دانشجویی فریلنسر برتر با اشاره به حضور پرشور و مؤثر دانشجویان فعال و علاقهمند این حوزه، گفت: در ثبتنام اولیه حدود ۵۰۰ دانشجو از ۴۰ دانشگاه در سراسر کشور اقدام به ثبتنام کردند که در این میان ۷۴ اثر در ۲ بخش تجربه و ایده به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. پس از برگزاری مرحله مقدماتی نیز ۱۵ نفر وارد مرحله مرحلهٔ نهایی شدند که از این تعداد ۷ نفر در بخش تجربه و ۸ نفر در بخش ایده در این مسابقه شرکت کرده بودند.
وی افزود: در مرحله نهایی نیز داوران ۴ نفر را در بخش ایده و ۲ نفر را در بخش تجربه و همچنین ۲ نفر عنوان نفرات برتر از نگاه مخاطب انتخاب کردند.
مدرسه فریلنسری بنیاد توسعه کسبوکار دانشگاه علم و فرهنگ اسامی نفرات برتر را به شرح زیر اعلام کرد:
بخش تجربه
نفر اول: جناب آقای محمدامین ولی لو
نفر دوم: سرکار خانم مهدیه زحمتکش
بخش ایده
نفر اول: سرکار خانم نسترن درودگر
نفر دوم جناب آقای سینا جوزی
نفرات سوم: سرکار خانم بهاره حسنی و جناب آقای پرهام نجارزاده
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات